fredag 27 juni 2008

Jag tror att jag är lite upprörd...

Människor verkar vilja se att mänskligheten utrotas så småningom. Varför skulle läget annars vara som det är idag? Matpriserna stiger, elpriserna stiger, bensin och olja stiger i pris. Det här är vad vi behöver för att överleva. Det kommer börja med att fattiga länder i t.ex. Afrika dör ut eftersom de inte kommer kunna få tag på mat. Sen kommer land efter land i övriga världen mer och mer likna hur de fattigaste länderna ser ut idag, till slut kommer mänskligheten dö ut på grund av svält. Klimatförändringarna är det största hotet mot mänskligheten. Men inte på grund av hur mycket bil det körs eller allt annat som har med förändringarna att göra. Utan det är det faktum att för att få fram biobränsle så krävs det mängder av säd och andra organiska faktorer, vilket gör att det blir brist på säd runt om i världen. Detta leder i sin tur till att bönder världen över behöver mer mark för att kunna odla tillräckligt för att säd ska räcka till maten också, vilket gör att de behöver mera pengar och höjer därför priserna. Samtidigt blir bensin och olja dyrare och det leder till ökade transportkostnader. Vilket gör att vi får betala mer och mer för mat, medan vi fortfarande har samma inkomster.
Dessutom verkar ingen ha koll på att jorden inte alls håller på att värmas upp. Enligt mätningar som gjorts sedan mitten av 90-talet, tror jag att det var, så var 2007 det kallaste året världen över.
Sverige kommer inte ha någon framtid. Studenter som redan lever på gränsen kommer bli tvugna att sluta plugga och börja jobba så att de ska ha råd att äta. Många kommer göra både och, vilket kommer leda till massutbränning av unga människor.
Men varför bry sig om sånt strunt som mat, och överlevnad när man kan komma på något så dumt som FRA-lagen att lägga ner tid, pengar och energi på?! Vad ska Sverige med FRA-lagen till? Har någon någonsin känt att Sverige har "yttre hot" mot sig? Det är väl ingen jävel som bryr sig om att hota Sverige?! Sverige är ett litet skitland i jämförelse med många andra länder på jorden. Har regeringen fått storhetsvansinne?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det där var ord o inga visor minsann!

Anonym sa...

Frågan är egentligen varför priset på bensin stiger, då konsumtionen går ner, det strider mot logikens alla regler.

Mat är dyrt, därför bor man hemma och äter sig tjock och fet :) Sen drar man till Norge, jobbar och slutar äta. Sen går man i Ide tills sommaren, och så upprepar man den prociduren. Shit vad smart jag är!

Anonym sa...

Oh my god!
Vi får börja äta varandra istället!! Får börja odla massa barn för att ha som käk!!
Jonas, Dick, Lloyd..
Alla kommer att få ett specialuppdrag!
=)